top of page
Etsi

Elisa haastoi Nokian mukaan hyvää tekevään teatterihankkeeseen – yhtiö lahjoitti kokonaiselle koulul


Musiikkiteatterihanke ShedHelsinki innostaa esimerkillään yrityksiä hyviin tekoihin. Jakomäen peruskoululla riemuittiin maanantai-aamuna 28.11., kun Nokia lahjoitti koko koululle liput hankkeen Peter Pan -musikaaliin. Haasteen yhteistyöhön esitti ShedHelsinki-hankkeen startannut Elisa Oyj.


ShedHelsinki on monimuotoisuutta korostava musiikkiteatterihanke, joka tarjoaa estradin lapsille ja nuorille heidän taustoihinsa katsomatta. Avoimen toiminnan periaatteena on, että jokainen kelpaa ja jokaisella on oikeus tulla nähdyksi juuri sellaisena kuin on.


– Kuulimme ShedHelsingistä Elisan kautta ja he haastoivat meidät osallistumaan toimintaan. Innostuimme ajastuksesta tehdä jotain konkreettista paitsi ShedHelsingin, myös lasten hyväksi. Näin syntyi ajatus lahjoittaa koululaisnäytös ShedHelsingin ensimmäiseen produktioon, Peter Pan -musikaalin, Nokian asiakkuusjohtaja Pekka Sundström kertoo.


Elisan aloite ShedHelsingin toimintaan lähti innostuksesta osallistaa lapsia yhdenvertaisesti ja tuoda erilaisia ihmisiä yhteen. Tavoitteena on vakiinnuttaa monimuotoisuutta korostava teatteritoiminta Suomeen ja perustaa pysyvä musiikkiteatterikoulu lapsille ja nuorille. Tavoitteiden toteutuminen edellyttää kuitenkin yhteistyötä, sillä hanke toimii ilman julkista rahoitusta.


– Yhteistyö on yksi Elisan keskeisimpiä arvoja. Se on avainasemassa paitsi teatterin tekemisessä, myös taustajoukoissa. Onkin kunnioitettavaa, että olemme saaneet Nokian innostettua mukaan hyvän tekemiseen, Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila sanoo.


Peter Pan -musikaali on ShedHelsingin ensimmäisen toimintavuoden huipentuma, ja se esitetään joulukuussa Aleksanterin teatterissa. Marco Bjurströmin ohjaamassa suurmusikaalissa tullaan näkemään ammattilaisnäyttelijöiden lisäksi yli 100 lasta ja nuorta.


Lisätietoja:

Reija Sihlman, viestintäpäällikkö, Nokia, p. +358 50 480 4658, reija.sihlman@nokia.com

Katiye Vuorela, viestintäjohtaja, Elisa Oyj, p. +358 50 66997, katiye.vuorela@elisa.fi

Riikka Kannas, projektijohtaja, ShedHelsinki, p. +358 40 354 6331, riikka@shedhelsinki.fi

Comentarios


bottom of page