top of page
Etsi

ShedHelsingin kolmannessa musikaalissa lavalla loistaa jälleen yli 100 lasta ja nuorta


ShedHelsingin kolmas musikaali Seikkailu jouluyönä saa ensi-iltansa 8.12. studio Pasilassa.


Joulun tulevaisuus on uhattuna, kun Joulupukki tekee kohtalokkaan virheen lahjoja jakaessaan. Katastrofin välttämiseksi neuvokas lapsijoukko lähtee jännittävälle joulun pelastusretkelle, apunaan pari poroa ja tonttua. Seikkailu vie lapset kolmeen erilaiseen maailmaan ja matkalla tapaamme valtavan joukon eriskummallisia hahmoja, joista osa onkin oudolla tavalla tuttuja klassikkosaduista. 


Chickenshed-teatterin käsikirjoitukseen perustuvan musikaalin toteutuksesta vastaa StepUp Schoolin Skene-musiikkiteatterikoulun opettajat ohjaaja Marco Bjurströmin johdolla. Musikaalissa esiintyy yli 100 pääkaupunkiseutulaista 9–19 -vuotiasta lasta ja nuorta yhdessä musiikkiteatterin ammattilaisten ja puoliammattilaisten kanssa.


Rooleissa nähdään niin uusia kuin vanhoja ”shediläisiä”.


Joulunpelastuspartiossa  seikkailevat: Atte Halinen, Niilo Rautpalo, Okko Savisalo, Elmeri Kesälä, Leon Sirén, Eemi Sopanen, Lilian Backman, Aava Heiskanen, Emma Punnonen, Alma Siukonen, Celina Vuoriheimo, Safiya Abukar, Saimi Somerto ja Eetu Sopanen. 


Tätinä vuorottelevat Elina Kervinen, Suvi Mäkinen ja Melis Yasat.


Joulupukkina Michael Preisfreund ja Lasse Juopperi. Pukin assistenttina vuorottelevat Taru Bergman ja Laura Lehikoinen. Poroina Alvari Stenbäck ja Luka Haikonen.


Suomenkielisenä tonttuna Jenny Jumppanen ja viittomakielisenä tonttuna Silva Belghiti. 


Joukkona erilliskummallisia ja keskeisinä hahmoina hääräilevät ShedHelsingin opettajat Jyri Numminen, Linda Hasan, Aki Haikonen ja Pauliina Kiuru sekä Skene16+ ryhmästä lainassa oleva Valtteri Gutev.


Viisihenkisen orkesterin kapellimestarina esityksissä taituroi Tuomas Kesälä. Vauhdikkaan musikaalin suomennoksesta vastaa Sami Parkkinen. Koreografia on Jyri Nummisen käsialaa. Laulun opettajina ovat koko vuoden toimineet Pauliina Kiuru sekä Linda Hasan. Puvustuksen on suunnitellut Wille Lipponen, maskeerauksen Pirjo Leino  ja taustaprojisoinnit Elias Lehto.

Viittomakielisestä käännöksestä on vastannut Netta Keski-Levijoki ja Noora Karjalainen. Viittomakielen apulaisohjauksesta vastaa Noora Karjalainen.


Yli 5-vuotiaille sopiva musikaali on koko perheen musikaali, joka tulvii hyvää musiikkia, huumoria, vauhtia ja sopivasti jännitystäkin.

Comments


bottom of page