top of page
Etsi

One Shed yhdistää Lontoon ja Helsingin

Kansainvälinen yhteistyöprojekti Lontoon Chickenshedin ja ShedHelsingin välillä.


Keväällä kahdeksan suomalaisen oppilaan ja kahden opettajan ryhmä harjoitteli Lontoon Chickenshedissä. Vastavuoroisesti samankokoinen ryhmä nuoria ja opettajia osallistui projektiin Chickenshedistä. Tämä parinkymmenen hengen ryhmä työsti yhdessä esityksen, mikä esitettiin sekä Lontoossa että Helsingissä. Ryhmä kiersi myös useassa koulussa Suomessa.

Tämän uuden projektin kautta ShedHelsingin ainutlaatuinen toiminta laajeni suuremmalle kohdeyleisölle kansainvälisesti ja useaan kaupunkiin Suomessa. Nuoret saivat aikaisempien kokemusten lisäksi elämyksiä kansainvälisestä teatterimaailmasta, mihin ei muulla tavoin olisi mahdollisuutta päästä osalliseksi. Yhteistyö Suomen ja Ison-Britannian välillä vahvisti kahden kulttuurin välistä yhteyttä nuorten välityksellä. Projekti toteutettiin ensimmäistä kertaa sekä Chickenshedissä että ShedHelsingissä.

Jane ja Aatos Erkon säätiö tuki tätä kansainvälistä kulttuurihanketta. Vuonna 2020 ShedHelsinki säätiölle myönnettiin kahden vuoden rahoitus englantilaisten ja suomalaisten nuorten yhteisprojektiin.


Katso video One Shedistä

Comentarios


bottom of page