top of page
shed-joensuu-2024-1.jpg

Shed-musiikkiteatteritoiminta Joensuussa

Kuva: Jouni Erola

Joensuun Shed-musiikkiteatterihanke on musiikkia ja tanssia sisältävä teatteriharrastus 10 – 13 vuotiaille lapsille ja nuorille. Ryhmässä jokainen saa olla oma ainutlaatuinen itsensä. Tärkeitä arvoja toiminnassa ovat läsnäolo, vuorovaikutus ja yhteinen tekeminen. Suuressa osassa ovat myös ihan oikeat teatteriesitykset, jotka valmistetaan yhdessä ryhmän näköisiksi. 

Kevään 2024 imoittautuminen alkaa perjantaina 19.1.2024. Ensimmäiset harjoitukset ovat tiistaina 30.1.2024 klo 16:15 – 17:45 Näyttämö-teatterilla (Koskikatu 8). Mukaan mahtuu! Täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian.

​ 

Joensuun Shed-musiikkiteatterihanke etsii 2010 – 2015 syntyneitä esiintymisestä innostuneita lapsia ja nuoria mukaan toimintaan. Aikaisempaa kokemusta teatterista tai esiintymisestä ei tarvitse olla, mutta mukaan ovat tervetulleita myös aiemmin harrastaneet. Ryhmään voi tulla myös oman avustajan kanssa. Ilmoittautuessa pyydämme kertomaan osallistujan mahdollisista erityistarpeista, jotta voimme suunnitella harjoitukset jokaisen huomioon ottaen. 
 
Viikoittaisissa harjoituksissa lauletaan, tanssitaan ja näytellään. Kevään lopuksi tehdään pieni demoesitys, ja syksyn harjoitukset keskittyvät loppuvuoden musiikkipitoiseen näytelmään. Marras-joulukuussa on näytelmän lisäharjoituspäiviä esimerkiksi sunnuntaisin. Nämä ilmoitetaan osallistujille hyvissä ajoin.  Musiikkiteatteri onnistuu parhaimmillaan yhteispelinä, jossa tutut ryhmäläiset tukevat toisiaan. Tämän vuoksi osallistuminen musiikkiteatteritoimintaan edellyttää sitoutumista.  

 

Harjoituspaikka on Näyttämö-teatteri (Koskikatu 8, vanhan Lyseon rakennus).  
  • Harjoitukset ovat tiistaisin klo 16:15 – 17:45. 

  • Talvilomalla vko 10 ei ole harjoituksia 

  • Osallistumismaksu vuodelta 2024 on 50 euroa.

Joensuun Shed-musiikkiteatterihankkeen ohjaajat:
Jukka Moskuvaara

Moi! Minä olen Jukka Moskuvaara. Ammatiltani olen näyttelijä ja käsikirjoittaja. Shedin harjoituksissa toimin näyttelijäntyön ja teatteri-ilmaisun ohjaajana. Olen työskennellyt teatterin parissa reilut kaksikymmentä vuotta. Tykkään retkeilystä ja uimisesta järvissä. Vapaa-aikanani puuhailen mahdollisimman paljon kahden alakoululaisen lapseni kanssa. 

Heipsan, olen Kalle Pulkkinen. Ammatiltani olen tanssija ja erityisopettaja. Olen työskennellyt teatterin ja tanssin parissa noin kaksikymmentä vuotta. Vapaa-ajalla tykkään aamukahveista ja lehtien lukemisesta, sekä erilaisista seikkailuista pienten lasteni kanssa.

Terve! Olen Hanna Rentola, kirjailija, lavarunoilija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Shedissä toimin apuopettajana. Teen myös kulissien takana monenlaista näkymätöntä työtä, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman hyvin. Tykkään siileistä, metsäpoluista ja joenrannoista.

Onko sinulla kysymyksiä Joensuun Shed-musiikkiteatterihankkeen toiminnasta? 


Lähetä sähköpostia: shedjoensuu@gmail.com
Soita tai laita viestiä: 0504799806

Joensuun Shed-musiikkiteatterihankkeen löydät sosiaalisesta mediasta: 

https://www.instagram.com/shedjoensuussa/

https://www.facebook.com/shedjoensuussa/

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Otan vastaan paikan Shed-ryhmästä, sitoudun maksamaan osallistumismaksun 50 € ja annan kuvausluvan. Shed-ryhmien tunneilla ja esiintymisissä kuvattuja materiaaleja (stillkuvat ja videot) voidaan käyttää Shed-musiikkiteatterihankkeen viestinnässä ja markkinoinnissa.

Kiitos ilmoittautumisesta!

Shed-musiikkiteatterihanketta Joensuussa tukevat: 
logo-elisa.png
bottom of page